Tyčový mixér ako multifunkčný pomocník do každej kuchyne

Kuchynských pomocníkov existuje nespočetné množstvo a úložné priestory kuchyne tiež nie sú nekonečné. Pokiaľ chcete ušetriť nielen priestor, ale aj čas strávený pri varení, multifunkčný pomocník ako tento môže byť vhodným riešením. Nový vysoko výkonný tyčový mixér Tefal Infini Force Pro (HB95LD38) ponúka dokonalé 5v1. S exkluzívnymi nožmi s titánovým povrchom Powelix Life Blades, ktoré zaisťujú výnimočne dlhú životnosť. Zaručia, že vás mixér nikdy nenechá v štichu! Zvládne mixovať až o 30% rýchlejšie a vďaka výkonu 1 200 W si poradí aj s tými najtvrdšími surovinami. Všestranné nadstavce, ktoré Infini Force Pro ponúka si ľahko poradia aj s prípravou niekoľko-chodového menu.

Tefal Infini Force Pro

Čo tak talianska bruschetta ako predjedlo?

Paradajková salsa nie je pre nádobu na miešanie žiadnou prekážkou, vďaka špeciálnemu otvoru môžete počas prípravy pridávať ďalšie ingrediencie a postupne tak salsu dochucovať. S krémovou zeleninovou polievkou si hravo poradí ponorný mixér, ktorý disponuje technológiou proti rozstreku surovín a zároveň ju dokonale rozmixuje a nezanechá tak v polievke žiadne nežiaduce kúsky.

Tefal Infini Force Pro

Mäsový nadšenec bude chcieť prílohu. Krásne jemné zemiakové pyré vždy poteší, vďaka nádstavcu, ktorý je určený priamo pre jeho prípravu sa vám vždy podarí na jednotku s hviezdičkou. Sladký dezert je doslova čerešničkou na torte celého večera, a tak určite nesmie chýbať! Pre milovníkov čokolády môže byť zaujímavá čokoládová pena s orechmi. S nasekaním aj tých najtvrdších orechov si ľahko poradí sekáčik. Odmernú nádobu s objemom 800 ml spolu so šľahacou metlou použite k vyšľahaniu smotany s čokoládou a razom je dokonalý dezert na svete. S pomocou jedného pomocníka tak zvládnete vykúzliť perfektné menu, a to bez námahy a následného veľkého upratovania. Odnímateľné časti mixéra stačí vložiť do umývačky.

Odporúčaná cena je 132,90 EUR


Zavřít reklamu
Zavřít reklamu