Osobná váha Body Signal zobrazuje váhu člověka, pomer svalov a tuku

Trénujete na svoj prvý maratón či trávite deň čo deň vo fitku, aby ste zhodili pár kíl a narysoval tak svoju postavu? Váha je pre väčšinu z nás veľkým strašiakom, ale ak chcete vedieť, či má vaše snaženie skutočne výsledky, ťažko by ste hľadali lepšieho pomocníka. Hmotnosť je ale často nevypovedajúcim ukazovateľom, ktorý sa mení v závislosti na mnohých faktoroch. Oveľa dôležitejšie je sledovanie percenta telesného tuku. Zistite s osobnou váhou Tefal Body Signal, v akej ste kondícii!

chudnutie a čísla

Váha, ktorá meria reálny úspech cvičenia a životosprávy

Niekto sa váži raz týždenne, niekto denne, ale na bežné váhe môže zakaždým prečítať jednu hodnotu, ktorá je trochu zavádzajúce. Hmotnosť sa mení nielen podľa športových výkonov a dodržiavania správneho jedálnička.Môže byť ovplyvnená zadržiavanou vodou alebo duševným rozpoložením. Navyše je všeobecne známe, že svaly sú ťažšie ako tuk! Akviete z klasickej váhy koľko vážite, tento údaj vám nepovie nič o množstve tuku v tele. Najmä o tom koľko svalovej hmoty máte schované priamo pod kožou. Značka Tefal sa aj preto môže pochváliť inteligentnou váhou Body Signal (BM7100S6), ktorá meria obsah tuku v tele a zároveň ukazuje stupnicu, podľa ktorej spoznáte, či ste sa so svojím obsahom tuku nedostali mimo normu.

Výpočty a algoritmy

tefal Body signalPri výpočtoch sa berú do úvahy pohlavie, výšku, vek a samozrejme váha – sama vyhodnotí celkovú hmotnosť, ktorú rozdelí na tukovú hmotu a hmotu neobsahujúcu tuk. Výhodou je, že sleduje postupný progres, takže vám pri opakovanom vážení ukáže zmenu v náraste či úbytku tukov a svalovej hmoty pomocou svetelnej kontrolky. Uložiť môžete 4 rôzne profily priateľov, či členov domácnosti. Zdieľanie jednej váhy zrejme nebude nič pre tých, ktorí o svojej váhe mlčia pred ostatnými. Na druhej strane efekt vzájomného pretekania a vzájomnej podpory prináša viac efektov ako osamotené „samotrýznenie“.

Kontrolka indikuje úspešnosť snaženia. Zelená značí úbytok tuku či svalovej hmoty, oranžová oznamuje stabilnú váhu a červená nárast svalovej hmoty či tuku. Profily používateľov si váha zapamätá a automaticky rozpozná, ktorú osobu v rodine zrovna váži. Môžete si tak nastaviť osobné limity, ktorými sa chcete riadiť. Body Signal je plne elektronická váha, ponúka automatické zapnutie aj vypnutie, hodnoty sa ukazujú na pohodlnom veľkom čitateľnom LCD displeji a nášľapná plocha je dostatočne priestranná. Jej škála je obmedzená na 160 kg a vďaka svojmu modernému úzkemu prevedenie je veľmi skladná. Ako vždy platí, že v dvoch sa to lepšie ťahá – Body Signal sa rýchlo stane vaším najlepším parťákom v boji proti tukom.

Na trhu sa jeho cena pohybuje do 70 EUR.


Zavřít reklamu
Zavřít reklamu