Eliminujte zápach z ČOV či jazierok prírodnými baktériami

Počuli ste už o ekologicky čistých prípravkoch Mr. Bacteria? Sú vhodné na elimináciu nepríjemného zápachu z ČOV či záhradného jazierka. V rámci domácnosti či záhrady je jedným z najväčších nepríjemností tvorba zápachu. Vyskytnúť sa môže napríklad v jazierkach ale aj čističke odpadových vôd. Ako proti nemu efektívne bojovať?

jazierko

Baktérie do jazierka proti smradu zo siníc a zákalov

Ak máte na svojom pozemku jazierko, musíte počítať s tým, že tu existuje riziko jeho zakalenia. Príčin však môže byť veľmi veľa. Jednou z nich je nedostatočné zapojenie filtrácie či prívalové dažde, ktoré doň spláchnu nečistoty z okolia. Pozor ale aj na tvorbu siníc. Na efektívne komunálne čistenie slúžia napríklad baktérie do jazierka. V tomto prípade môžu byť nápomocné prostriedky Mr. Bacteria. Ak potrebujete dosiahnuť zabránenie rastu rias a siníc v lete, pomôcť môže si Mr. Bacteria No.3, počas zimy udržíte biologickú rovnováhu vďaka No.8. Ako štartovací produkt sa bude hodiť Prostriedok Mr. Bacteria No.9. Ak disponujete vodnou plochou nad 100 m2, použite baktérie s označením No.13 (v zime No.22). Pre zlepšenie odolnosti rýb proti infekčným ochoreniam je na trhu prostriedok Mr. Bacteria No.14.

Preč so zápachom z domácich čističiek

Domáce čističky odpadových vôd môžu tiež spôsobovať veľmi nepríjemný smrad. Avšak aj tu je riešenie, môžete si zaobstarať baktérie do ČOV. Ide o ekologický bio-enzymatický, prírodný výrobok pre elimináciu zápachu, ktoré vznikli prirodzeným usádzaním odpadu. Okrem spomenutého zápachu nimi efektívne odstránite aj neprirodzené penenie či zvyškové kaly. To všetko dopomáha k zlepšeniu činnosti domovej čističky odpadových vôd, predĺženiu jej životnosti a v konečnom dôsledku predĺži dobu jej bezpečného a jednoduchého používania. Ich extra silnú účinnosť zaručuje existencia viac ako 400 miliárd baktérií v 0,5 kg balení, ktoré doplnia tie, ktoré sa v ČOV nachádzajú prirodzene. Ich využitie sa odporúča najmä všade tam, kde je pravdepodobnosť preplnenia kapacít prísunu odpadových vôd z domu.

Zdroj obrázku: DANSR / Shutterstock


Zavřít reklamu
Zavřít reklamu