Trópy u vás doma? Jednoduchý trik a zo záhrady je plážový rezort

Nemáte na dovolenku v exotickom rezorte peniaze, čas ani odvahu, no vaše telo si oddych vyžaduje? V tom prípade máme pre vás jeden univerzálny tip. Nafukovacia vírivka je najpraktickejším, najrýchlejším a jednoduchým riešením, ako si doma na vlastnom pozemku vytvoriť súkromné SPA alebo plážový rezort a užiť si relaxačný kúpeľ kedykoľvek a ako len chcete.

kúpanie vírivka záhrada

Nielen voda, ale aj jej rôzne prúdy z trysiek vírivky majú blahodarné účinky na mnohé telesné funkcie, ako je cirkulácia a odvod tekutín. Nafukovacia vírivka je špeciálny „hydromasážny bazén“, ktorý zlepšuje psychofyzickú pohodu a umožňuje vám zabaviť sa na vašej záhrade či terase spolu s celou rodinou alebo priateľmi originálnym spôsobom.

Poďte sa spolu s nami o tom na základe niekoľkých najdôležitejších výhod tohto unikátneho doplnku presvedčiť, aby ste si s ním mohli blížiace sa leto a jeho horúčavy spríjemniť.

Maximálne pohodlie vo veľmi krátkom čase s nafukovacou vírivkou

Všetci veľmi dobre vieme, že po náročnej práci potrebuje naše telo prestávku. Podľa odborníkov sa dokonca naše telo a mozog dokáže na jednu úlohu dobre sústrediť maximálne 90 minút a potom pozornosť automaticky klesá. Aj z tohto dôvodu sú pri práci potrebné prestávky. Tie krátke 15 minútové však vždy nestačia, preto si treba nájsť v priebehu roka, ideálne cez leto, čas na dlhšiu dovolenku.

Mnohí z nás na ňu ale nemajú čas, odvahu ani peniaze. Súčasná situácia nie je jednoduchá a obavy z cestovania pretrvávajú. Nafukovacia vírivka je preto skvelý spôsob, ako môžete tento problém vyriešiť. Je určená pre tých, ktorí hľadajú príjemné osvieženie počas letných horúčav, ocenili by blahodarné účinky masáže a dopriali si relax tela a psychiky v príjemnom prostredí.

Ako vybrať nafukovaciu vírivku?

Aby ste si mohli na svojej záhrade vytvoriť komfort a luxus podobný plážovému rezortu z exotickej destinácie, mali by ste vedieť, ako si vybrať kvalitnú nafukovaciu vírivku? Čím viac informácií pri hľadaní máte, tým lepšie si zvolíte model, ktorý bude vyhovovať vašim špecifickým požiadavkám. Čo presne to znamená?

kúpanie vírivka záhrada

Určite by ste si nemali zvoliť postup, pri ktorom sa bezhlavo vrhnete na najlacnejší či najmódnejší produkt na trhu. Takýto výber nie je vždy tým najlepším riešením. Pred nákupom je užitočné venovať všetok potrebný čas mnohým dôležitým detailom.

Napríklad, na čo vám bude nafukovacia vírivka slúžiť? Menšie modely sú ideálne pre tých, ktorí chcú relaxovať v súkromí svojho rodinného domu. Väčšie vírivky naopak uprednostňujú tí, ktorí majú viac členov rodiny lebo priateľov.

Veľkosť vírivky tiež ovplyvní priestor, a to nielen kapacitou, ale aj hmotnostným zaťažením a vytváraním tlaku na podlahu. Rozdiely sa však týkajú nielen veľkosti a objemu vírivky, ale aj počtu hydromasážnych trysiek a prítomnosti ďalších možností a programov. Všímajte si pri výbere spôsob manipulácie s vírivkou, jej prepravu a typ aj čas nafukovania.

Vlastný bazén za 10 minút

Si môžete si vybrať z množstva rôznych modelov. Napríklad nafukovaciu vírivku Lay-Z-Spa Maiami si budete môcť zostaviť a užiť si svoj prvý wellness kúpeľ takmer okamžite. Už za 10 minút máte s nafukovacou vírivkou postavený vlastný bazén, v ktorom sa voda ohreje na teplotu 40 ° C, takže ju využijete aj v zime.

Vírivka má priemer 1,9 metra, čo znamená, že sa do nej pohodlne zmestia až 4 osoby naraz, ktoré si môžu užívať príjemný perličkový kúpeľ alebo masáž s 81 vzduchovými tryskami. Navyše vírivka disponuje systémom,  ktorý udržuje vodu na konštantnej teplote, čo využijete na kúpanie vonku vo všetkých ročných obdobiach, pretože o každú hodinu môžete vodu vo vírivke zohriať o 1,5 ° C.

Nafukovacie vírivky sa jednoducho prenášajú, nafukujú a sú vyrobené z odolných materiálov, takže im špecifické prostredie a povrchy nerobia veľké problémy.

Tak sa o tom skúste presvedčiť a s nafukovacou vírivkou si blížiace sa leto spríjemniť.

Zdroj obrázkov: 1. Stuart Perry/Shutterstock, 2.pixinoo/Shutterstock


Zavřít reklamu
Zavřít reklamu